UPC Business lanseaza Cloud TV

UPC Business, divizia pentru clienţi companii a UPC România, anunţă lansarea Cloud TV, singura soluţie integratã de servicii de pe piaţa localã de telecomunicaţii, creatã special pentru a veni ĩn sprijinul clienţilor UPC. Lansarea noului serviciu se adreseazã ĩn principal clienţilor companii cu afaceri ĩn industria hotelierã, de sãnãtate şi wellness.

Serviciul Cloud TV de la UPC Business oferã companiilor din domeniul ospitalitãţii (hoteluri, pensiuni) şi cel al serviciilor de sãnãtate, posibilitatea de a pune la dispoziţia clienţilor lor – prin intermediul unui televizor Smart – conţinut TV pe platformã internet (TV over IP) prin integrarea serviciilor de voce, video şi date prin convergenţa IP.

“Lansarea UPC Cloud TV face parte din strategia noastrã de a oferi în permanenţă clienţilor companii soluţii integrate de comunicaţii pentru afacerile lor. Soluţia oferită de UPC Business este construită pentru a oferi deplină flexibilitate şi poate fi personalizată astfel pentru diversitatea de cerinţe specifice ale clienţilor. Continuãm sã investim ĩn produse şi servicii inovatoare, iar lansarea UPC Cloud TV vine sa susţinã preocuparea noastrã continuã pentru inovaţie”, declară Tiberius Popa, Director UPC Business.

Clienţii UPC Business care aleg acest serviciu beneficiazã de soluţii IT&C special dedicate, complete şi inovative – ĩn Cloud – şi au astfel acces la cele mai bune soluţii de divertisment, pe baza unui abonament lunar. Printre funcţionalităţile oferite se numără opţiuni cum ar fi o grilã TV personalizatã, mesaj de ĩntâmpinare,integrarea cu sistemele de management ale clienţilor sau altor clãdiri (ex: PMS – Opera s.a, Fidelio, BMS), alãturi de elemente precum ghidul de servicii sau aspecte de conţinut dinamic (meteo, ştiri, etc.).

UPC Business este partenerul ideal pentru oferirea de soluţii integrate de comunicaţii de ultimã generaţie, contribuind la inovarea afacerilor noastre prin acest nou serviciu ĩn cloud actualizat în permanenţã şi ĩn condiţii de maximã siguranţã. Un avantaj important oferit de serviciul UPC Cloud TV este acela că soluţia este uşor de personalizat, hotelul nostru având posibilitatea sã integreze şi alte canale TV, pe lângã cele furnizate de UPC şi sã ofere o soluţie TV cu mesaj de ĩntâmpinare. Aceşti diferenţiatori contribuie fiecare la ĩmbunãtãţirea experienţei clienţilor noştri. Este un parteneriat firesc, între douã companii preocupate sa ofere clienţilor o experienţã excelentã de fiecare datã”, declarã Rãzvan Lãzãrescu, Rooms & Revenue Manager Crowne Plaza, primul client pentru care UPC Business a implementat noul serviciu.

Solutia tehnicã a serviciului UPC Cloud TV este oferitã ĩn parteneriat strategic cu Nevotek, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii Hospitality & IP TV la nivel internaţional.

Sursa: UPC ( aici )