Omnilogic implementeaza SDN in centrul de date

“Tehnologia Nuage Networks SDN instalata in Datacenterul Omnilogic ne va permite sa atingem nivele de performanta si cerinte de conformitate pentru virtualizarea infrastructurii clientilor nostri. Totodata acest lucru ne va permite sa oferim impreuna cu ALCATEL-LUCENT servicii de cloud atractive si inovatoare, care sunt esentiale pentru satisfacerea nevoilor si cerintelor clientilor nostri de tip enterprise si telecom. Cei mai multi clienti aleg SDN intrucat acest lucru le permite sa cumpere orice marca de hardware pe care si-o doresc. Acest lucru va perturba spre exemplu, capacitatea unor vendori de a-i mentine blocati in produsele lor proprietare. Suntem gata sa alegem SDN, cea mai mare schimbare in industrie din 1990 pana in prezent. Decat sa cumpere sute sau mii de masini scumpe, de marca, marile companii au ales sa implementeze software care le permite sa ruleze mai eficient echipamente de retea mai ieftine. Explozia de dispozitive mobile si de continut, de virtualizare a serverelor si adoptia de servicii de cloud sunt printre tendintele care determina  industria de networking sa reexamineze arhitecturile de retea traditionale.”, a declarat Gabriel Marin, Director General Omnilogic.

Informaţii despre Omnilogic

Înfiinţată în 1992, Omnilogic – un important distribuitor IT&C cu valoare adaugatadin România şi regiunea Adriatică – a lansat în mod constant unele dintre tehnologiile de vârf din lume atât în România, cât şi pe piaţa regională SEE. Omnilogic este specializată nu numai în vânzarea de produse complexe IT&C, cu valoare adăugată, cum ar fi sisteme high-end, soluţii de stocare, software specializat, soluţii de telecomunicaţii şi reţelistică, ci a fost si un pionier (începând din 2008) pe piaţa regională pentru servicii de tip Cloud cum ar fi IaaS (Infrastructure-as-a-Service), SaaS (Software-as-a-Service) şi AaaS (Applications-as-a-Service), toate livrate din propriu centru de date dedicat, certificat Tier-3 internaţional, situat în cadrul sediului său central din Bucureşti/Otopeni.

Portofoliul Omnilogic de Parteneri de tehnologie include, cu mici excepţii, toţi marii producători de hardware şi software IT&C din ultimele două decenii, cum ar fi Oracle, Cisco, IBM, VMWare, EMC, Dell, etc.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.omnilogic.ro.