RCS & RDS lanseaza Digi Storage

RCS & RDS lanseaza astazi, 11 aprilie 2014, Digi Storage, unul dintre cele mai accesibile si rapide servicii de stocare, partajare si organizare a datelor personale, dedicat clientilor sai, persoane fizice.

Digi Storage reprezinta punctul unic de stocare a fisierelor (poze, filme, prezentari etc) care poate fi accesat de catre clientii companiei intr-un mod extrem de simplu si de rapid, din orice loc in care exista o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS. Aplicatiile client pe care le ofera compania se sincronizeaza automat pentru toate dispozitivele utilizate.

“Prin lansarea Digi Storage, RCS & RDS continua politica de a oferi servicii cat mai bine adaptate cerintelor si nevoilor clientilor sai. Digi Storage ofera flexibilitate, mobilitate, accesibilitate permanenta de oriunde, oricand, oferind in acelasi timp posibilitatea ca toate datele sa fie intr-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului si a tehnologiei de acces utilizate.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Clientii Digi Net Fiberlink 500 si 1000 beneficiaza gratuit de spatiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclus), clientii pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridica la 6 RON (TVA inclus) si pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus). Clientii pot solicita extinderi de spatiu de stocare pana la 150 GB.

Pentru a se putea inregistra ca utilizatori Digi Storage, clientii RCS & RDS pot obtine datele de acces prin contul de client Digi Care. Interfata web Digi Storage reprezinta punctul de acces in contul de stocare de unde clientii pot descarca aplicatia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android si iOS, aplicatia se poate descarca din store-urile Google si Apple.

Clientii DigiNet Fiberlink beneficiaza de superviteze de download si upload, dar si de o retea performanta de internet, care asigura transferul rapid al datelor, la cele mai accesibile preturi.