Interoute inaugurează o nouă reţea Trans-Pacifică între Hong Kong şi Los Angeles

Extinderea semnalează următoarea etapă de dezvoltare a reţelei globale cloud a companiei Interoute

Interoute, proprietar-operator al uneia dintre cele mai mari reţele la nivel Pan-European si frunizor de  servicii cloud, a anunţat pe 27 august că a iniţiat ultima etapă în crearea unei reţele globale cu două noi rute diferite între Los Angeles şi Hong Kong. Cu această nouă extindere peste Pacific şi latenţa scăzută a reţelei, Interoute înconjoară acum globul şi oferă acces mai rapid între regiuniile SUA şi Asia. Interoute este acum capabil să ofere clientiilor săi servicii Pan-Pacific cu lantenţa scăzută, utilizand propria retea MPLS. Fiabilitatea este asigurată prin intermediul celor două rute care acoperă distanţa dintre noiile locaţii. Interoute a integrat reţeaua sa MPLS cu platforma de infrastructură cloud Interoute Virtual Data Centre (VDC), care este proiectată la scară globală pentru a facilita posibilitatea de a opera in multiple zone de afaceri simplu şi uşor. Extinderea reţelei a urmat dupa ce Interoute a deschis un PoP-uri  IP si VDC în Los Angeles şi Hong Kong, permiţând companiilor să construiască propriile infrastructuri cloud privat şi hibrid la nivel global, toate interconectate în singuranţă printr-o reţea MPLS de mare viteză. Aceasta extindere a retelei vine la scurt timp dupa ce Interoute a deschis un nou PoP în Singapore care consolidează poziţia sa într-unul dintre cele mai mari centre financiare ale lumii şi destinaţie de afaceri cheie în regiunea Asia-Pacific.

Mark Lewis, VP Comunicaţii şi Conectivitate Interoute, a declarat: “Investiţia noastră în noi legături între Asia şi SUA semnifică următoarea etapă în dezvoltarea reţelei globale a companiei Interoute. Clienţii noştri care doresc să se extindă în întrega lume au nevoie de o platforma de reţele şi servicii care pot să ofere suportul necesar afacerilor digitale. Odată cu lansarea acestor noi conexiuni, Interoute furnizează reţele şi platforme de servicii necesare companiilor pentru a creşte in zona Pacific, dar şi pentru a le facilita o extindere globală.

CM-151111interoute+

Despre Interoute

Interoute este proprietar-operator a uneia dintre celei mai mari reţele şi platformă de servicii cloud din Europa, cuprinzând 12 centre de date, 14 centre de date virtuale şi 31 de centre de colocare, cu  195 de conexiuni la alte centre de date europene ale partenerilor săi. 

Platforma sa full-service ICT Unified este folosită de către companii internaţionale şi mulţi dintre liderii de piaţă furnizori de servicii, guverne şi universităţi. Datorită strategiei sale în domeniul ICT Unified Interoute oferă soluţii pentru întreprinderile care doresc connectivity şi o platformă scalabila, sigură şi avansată  pe care se pot construi servicii de voice, video, computing şi servicii de date, dar şi pentru furnizorii de servicii care au nevoie de o capacitate mare de tranzit internaţional de date şi infrastructură. Pe lângă o activitate  bine stabilită în intreaga Europă şi în SUA, Interoute deţine şi operează 24 connected city networks în centre de afaceri importante din Europa.