Crescendo: crestere de 10% a business-ului pe securitate in 2016

Crescendo, companie locală specializată în furnizarea de aplicatii, solutii de infrastructură și servicii de integrare personalizate, a avut în 2016 o creștere a business-ului de securitate de 10% fată de 2015. Totodată, compania estimează o creștere de încă 15% în acest an, fată de anul trecut.

Conform datelor rezultate în urma studiului „Romania Security Solutions 2016-2020 and 2015 Vendor Shares”, realizat de compania de consultanţă si analiză International Data Corporation (IDC), piaţa de soluţii de securitate IT din România va atinge o valoare de 90 milioane de Euro în anul 2020, o crestere de 50% faţă de anul 2015, în con­diţiile în care companiile îsi vor majora bu­getele de achiziţii pentru a se proteja de ata­curile cibernetice, cresterea fiind datorată cu precădere solicitărilor pentru servicii de securitate de consultanţă si Security as a Service (SECaaS).

Estimările implică faptul că securitatea a devenit în ultimii ani o prioritate pentru companiile din Romania ca urmare a creșterii atacurilor cibernetice (conform Cisco Annual Security Report, 93% dintre companii sunt vizate de traficul rău intentionat), aceasta fiind zona cu cele mai mari investiţii IT programate pe termen scurt si mediu.

Remarcăm că securitatea nu mai este “apanajul” IT-ului, ci devine o preocupare a oamenilor de business, începând cu directorul general. Acest lucru pleacă de la conștientizarea că atacurile sunt o problema reală, ale căror riscuri pot duce până la falimentul business-ului pe care îl conduc. Pentru a ne proteja clientii, dar și pentru a adăuga valoare afacerilor lor, am creat pachetele “Security-As-A-Service”, prin intermediul cărora aceștia își pot securiza sistemul IT&C fără investitii semnificative, pe modelul <<pay as you go>>”, afirmă Marius Tulea, directorul general Crescendo.

Actualele pachete “Security-As-A-Service”, realizate de Crescendo prin integrarea tehnologiei Cisco Meraki, permit companiilor să acceseze solutii de securitate de nivel premium, la un raport calitate-pret atragator.

Beneficiile companiilor care utilizează “Security-As-A-Service” Crescendo constau în:

  • securitate de ultimă generatie, actualizată permanent de către leader-ul mondial Cisco;
  • flexibilitatea clientului de a-și selecta și utiliza / ajusta solutia de securitate în functie de evolutia afacerii;
  • 0 ron investitie initială; 
  • rapiditatea operationalizării;
  • costuri predictibile;
  • abonament lunar cu asistentă tehnică inclusă;
  • facilităti fiscale, deductibile integral;
  • SLA (Service Level Agreement) de 99,5%.

Mai multe informatii despre serviciile de securitate “As-a-Service” puteti afla la xaas.crescendo.ro.

 

Despre Crescendo

CRESCENDO, casa de soluţii IT&C, furnizează aplicaţii, soluţii de infrastructură si servicii de integrare personalizate, prin care companiile obţin maximum de câstig din informaţiile de afaceri.

Portofoliul extins de solutii și parteneriatele cu liderii mondiali în domeniu, expertiza și experienta câștigate în numeroase proiecte ce acoperă și domeniul securitătii, permit companiei să ofere servicii care răspund nevoilor specifice ale companiilor.

CRESCENDO este unul dintre primii furnizori de soluţii de comunicaţii si securitate din România certificati Cisco – încă din 2007, în prezent la cel mai inalt nivel de certificare la nivel global – Gold.